Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ 2018-19

Στο ξενοδοχείο Χίλτον της Βουδαπέστης θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 19.00 ώρα Ελλάδος η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι 18 ομάδες που έχουν προκριθεί απ΄ευθείας και οι δύο που θα προκριθούν από τον Γ΄προκριματικό γύρο (όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ), θα συγκροτήσουν τις 20 ομάδες που θα στελεχώσουν τους πέντε ομίλους.

Κάθε ένας από τους πέντε ομίλους θα έχει τέσσερις ομάδες. Mάλιστα η CEV έχει χωρίσει τις ομάδες σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας. Η 1η και η 2η ομάδα κάθε χώρας δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο, αλλά οι δύο πρώτες μπορούν να βρεθούν αντίπαλες με την τρίτη (Ιταλία, Ρωσία και Πολωνία έχουν από 3 εκπροσώπους.

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει δύο αγώνες με την γερμανική Φρανκφούρτη στις 7 και 13 Νοεμβρίου και εφόσον προκριθεί θα είναι στο τέταρτο γκρουπ.

Α’ ΓΚΡΟΥΠ: Περούτζια (Ιταλία), Λούμπε Κουτσίνε Τσιβιτάνοβα (Ιταλία), Ζενίτ Καζάν (Ρωσία), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Σκρα Μπελχάτοφ (Πολωνία)
Β’ ΓΚΡΟΥΠ: Χάλκμπανκ (Τουρκία), Μπερλίν (Γερμανία), ΖΑΚΣΑ Κέντζερτζιν (Πολωνία), Αρκάς Σμύρνης (Τουρκία), Φριντρισχάφεν (Γερμανία)
Γ’ ΓΚΡΟΥΠ: Γκρίνιαρντ Μάασεικ (Βέλγιο), Τουρ (Γαλλία), ACH Λιουμπλιάνας, Καρλοβάρσκο (Τσεχία), Κνακ Ροζελάρε (Βέλγιο)
Δ’ ΓΚΡΟΥΠ: Μόντενα (Ιταλία), Ντινάμο Μόσχας (Ρωσία), Τρεφλ Γκντάνσκ (Πολωνία), Νικητής ΠΑΟΚ - Φρανκφούρτη και νικητής Βοϊβόντινα - Σομόν
*Η 1η και η 2η ομάδα κάθε χώρας δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο, αλλά οι δύο πρώτες μπορούν να βρεθούν αντίπαλες με την τρίτη (Ιταλία, Ρωσία και Πολωνία έχουν από 3 εκπροσώπους).
  .

Παρακολουθείστε την κλήρωση στο CEV’s official YouTube channelCEV Volleyball Champions League Facebook page και LAOLA1.tv