Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό με την Ντιεκίρχ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, ενόψει της ευρωπαϊκής της πρεμιέρας στο Challenge Cup.
Οι «ερυθρόλευκες» θα ξεκινήσουν την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν πέρυσι με την Ντιεκίρχ από το Λουξεμβούργο, την οποία και θα υποδεχθούν στο Ρέντη, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων (7/1, 18.00).
 
 Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και να αποκτήσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Πέμπτη (15/11) στο Λουξεμβούργο. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν.
 
Ενόψει της πρεμιέρας στο Challenge Cup, την Τετάρτη (7/11) στις 18:00 στο Ρέντη, με αντίπαλο την Ντιεκίρχ, η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Επιτέλους ξεκινάει και η… ευρωπαϊκή σεζόν. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λάβουμε μέρος στο διοργάνωση του Challenge Cup το οποίο κατακτήσαμε πέρσι. Πρώτος μας αντίπαλος είναι η ομάδα από το Λουξεμβούργο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη νίκη στη σειρά των αγώνων και στη συνέχεια την πρόκριση. Φέτος ξεκινάμε πιο νωρίς στη σεζόν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι.  Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη, ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Περιμένουμε και την Τετάρτη τους οπαδούς μας να έρθουν στο Ρέντη να μας δουν και να φωνάξουν για τον Ολυμπιακό».