Επιστροφή στα Ευρωπαϊκά σαλόνια για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία αναχωρεί αύριο στις 06:30το πρωί για Αθήνα και από εκεί με απευθείας πτήση για την Λισαβόνα, προκειμένου να λάβει μέρος στο Challenge Cup κόντρα στην ομάδα της Μπενφίκα.

Παρά τους τραυματισμούς παίκτες και προπονητικό τιμ θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμα μια νίκη, δίνοντας το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους.

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας εν όψει του αγώνα είπε : Επιτέλους ο Ηρακλής επιστρέφει στην Ευρώπη. Στο παρελθόν είχαμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές, ευελπιστούμε να ζήσουμε το ίδιο και τώρα και σιγά-σιγά να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Η ομάδα μετά την τελευταία νίκη είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα που μέχρι πρόσφατα ήταν αήττητη. Δεν την έχουμε δει στο βίντεο, θα την παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες. Ταξιδεύουμε αύριο, εκεί θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση- προετοιμασία της ομάδας μας. Εμείς θα τα δώσουμε όλα ώστε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τη ρεβάνς στην έδρα μας που είναι ένα καλό ατού. Καλό είναι να διαβάσουμε καλά την αντίπαλη ομάδα, να δούμε τις αδυναμίες και να μπορέσουμε να φέρουμε ένα αποτέλεσμα εκεί μέσα.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Sports Hall Benfica, την Τετάρτη 28/11 στις 20:30 ώρα Πορτογαλίας – 22:30 ώρα Ελλάδας, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Μίκρας, την Πέμπτη 6/12, στις 19:30.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ