Αναζητά σήμερα την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στο CEV CUP (LIVE SCORE)

Ο ΠΑΟΚ αναζητά για δεύτερη φορά στην εφετινή σεζόν πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσα από την διαδικασία του «χρυσού» σετ.

Ο δικέφαλος μετά την ήττα του με 3-1 σετ από την Ολστιν στην Πολωνία στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

Να σημειωθεί πως στις 31 Οκτωβρίου για τον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ πήρε πρόκριση στο «χρυσό» σετ σε βάρος της BBSK στην Κωνσταντινούπολη η οποία μάλιστα πολύ πιθανό να βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού. Ο δικέφαλος θέλει να επαναλάβει εκείνη την επιτυχία του και μάλιστα παίζοντας εντός έδρας. Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι η επιστροφή του Δημήτρη Τζούριτς ο οποίος απουσίασε από τον πρώτο αγώνα στην Πολωνία. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έναν αντίπαλο από την Πολωνία. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2016-17 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου αντιμετώπισε την PGE Σκρα Μπελχάτοφ. Η πολωνική ομάδα νίκησε τον 3-0 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και 3-1 στην Πολωνία και έστειλε την ελληνική ομάδα στο CEV Cup.  

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στην επόμενη φάση CEV Cup 2018-19.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

    Στο PAOK Sports Arena
    (Καθημερινές 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
    Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 στις 19.00 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE TV Sports HD6 και το Laola Tv. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι Πόποβιτς Αντέλκο (Σερβία), Ιρίνα Σούχοβα (Εσθονία).

{source}
<center><iframe src="http://cevlive.cev.lu/DV_LiveScore.aspx?ID=31538
" width="650px" height="190px" style="font-size: 1em; float: left;"></iframe></center> 
{/source}