Ενισχύστε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων στον αγώνα Βριλήσσια-ΕΑΠ

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.) του Δήμου Βριλησσίων απευθύνουν κάλεσμα αλληλεγγύης  για μια από τις πιο σημαντικές κοινωνικές δομές του Δήμου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, το οποίο αυτή τη στιγμή στηρίζει περισσότερους από 1600 δικαιούχους, χρειάζεται αυτή την εβδομάδα ενίσχυση στα εξής προϊόντα :

  • Λάδι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Γάλα συμπυκνωμένο

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων συγκεντρώνει στο διάστημα 08/11-15/11  τα παραπάνω προϊόντα στο κλειστό Βριλησσίων (Ολυμπιονικών 1 και Σπύρου Λούη 5, τέρμα Κισσάβου) από Δευτέρα ως και Παρασκευή 15:30-18:30, Σάββατο 09:00-11:00. Η δράση κορυφώνεται στην επίσημη πρεμιέρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Φ.Ο. Βριλησσίων μπροστά στο κοινό της, το Σάββατο 12/11 όπου υποδέχεται στις 17:45 στο κλειστό Βριλησσίων, την Ε.Α.Πατρών για τη 2η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Ο ιστορικός Φ.Ο. Βριλησσίων και ο Ο.Κ.Π.Α. του Δήμου Βριλησσίων απευθύνουν από κοινού κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο, τους φορείς των Βριλησσίων και όχι μόνο, να  στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και παράλληλα, να έρθουν να υποστηρίξουν από κοντά τις  προσπάθειες της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2. Γιατί με όχημα την  αλληλεγγύη και τη συνεργασία, που ενυπάρχουν στο θεωρούμενο ως το ομαδικότερο των  ομαδικών άθλημα το βόλεϊ, μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο! 

Περιμένουμε τη στήριξή σας!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 6945756869

Tα γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων είναι στη

Λ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια με στοιχεία επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

και τηλέφωνο :2108045564 

https://www.facebook.com/vrilissiasolidarity (ΟΚΠΑ-Δήμου Βριλησσίων)

*Στις 16/11 τα συγκεντρωθέντα προϊόντα θα παραδωθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων από αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας του Φ.Ο. Βριλησσίων. Παράλληλα στον αγώνα με την ΕΑ Πατρών θα παρευρεθούν εκπρόσωποι

 του Δήμου Βριλησσίων και του Κοινωνικού Παντοπωλειου για να ενημερώσουν για τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής δομής.