Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμπαράσταση ΕΣΑΠ στην Κύζικο και πρωτοβουλία καθαρισμού των ακτών της Δυτικής Αττικής

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, η ΕΣΑΠ απέστειλε επιστολή στήριξης στη διοίκηση του σωματείου ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου που τη σεζόν ήταν ένα από τα 12 ΤΑΑ του συνεταιρισμού και ανήκε στην οικογένεια της Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Mε την επιστολή της η ΕΣΑΠ εκφράζει τα συλλυπήρια της στα θύματα των πλημμυρών, τη συμπαράσταση της στους δοκιμαζόμενους πολίτες της περιοχής και δήλωσε την παρουσία της και την πρόθεση της να βοηθήσει μέσω των κοινωνικών πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών.

Μάλιστα, η ΕΣΑΠ ενημερώνει τα μέλη της, τους αθλητές, τους διαιτητές και τον φίλαθλο κόσμο για την προγραμματισμένη πρωτοβουλία των αθλητικών σωματείων της Δυτικής Αττικής για την προσεχή Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Αθλητές και αθλήτριες θα συγκεντρωθούν στην παραλία της Νέας Περάμου με σκοπό τον καθαρισμό της από φερτά υλικά και σκουπίδια. Ανάλλογος καθαρισμός έχει προγραμματιστεί και στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου της πόλης.

Επίσης η ΕΣΑΠ σε συνενόηση με την διοίκηση της Κυζίκου Νέας Περάμου αναμένεται να αναλάβει άμεσα δράση για την συγκέντρωση σχολικών και αθλητικών ειδών για τα παιδιά και τα σχολεία της περιοχής.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.