Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι (VIDEO-PHOTOS)

Για βόλεϊ πήγαμε στο ΜΕΤΣ στο αστυνομικό τμήμα και στα συνεργεία θα καταλήξουμε.

Με τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός  - Εθνικός και ενώ αποχωρούσαν οι φίλαθλοι από το γήπεδο φωτιές ξέσπασαν στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, πέτρες άρχισαν να εκτοξεύονται, έσπασαν τζάμια μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος άρχισε να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο κακήν κακώς για να σωθεί.

Είδαμε παιδιά να κλαίνε και γυναίκες να πηδάνε από την πάνω κερκίδα στην κάτω για να σωθούν.

Για αρκετή ώρα κανείς δε τολμούσε να βγει. Άτομα με κράνη μπήκαν στην πάνω κερκίδα και φώναζαν, αστυνομία ελάχιστη καθώς δεν ήταν υψηλής επικινδυνότητας αγώνας, και όλοι οι υπόλοιποι κοιτούσαν προς τα πάνω χωρίς να μπορούν να βγουν από το γήπεδο. Ακούστηκαν εκρήξεις από έξω και άναψαν φωτοβολίδες. Οι καπνοί άρχισαν να μπαίνουν στο γήπεδο, η αστυνομία άνοιξε τα παράθυρα. Απέξω τα δέντρα καίγονταν και σιγά-σιγά αποφασίσαμε να φύγουμε από την πόρτα του προπονητηρίου ακριβώς δίπλα.

Όταν ανεβήκαμε επάνω είδαμε ότι είχε γεμίσει ο κόσμος καπνό, πως τα μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα έξω από το γήπεδο είχαν παραδοθεί στις φλόγες και τα ΜΑΤ είχαν κλείσει την περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα όταν τολμήσαμε να περάσουμε μέσα από τους καπνούς είδαμε όλα τα αμάξια που ήταν παρκαρισμένα κατά μήκος του κεντρικού δρόμου μπροστά από το γήπεδο να είναι με «κατεβασμένα» τζάμια. Ο κόσμος ήταν αναστατωμένος, οι ειδήσεις έρχονταν η μια μετά την άλλη, ότι είχαν συλληφθεί άτομα στο τέρμα του δρόμου.

Περιμέναμε υπομονετικά να έρθει η αστυνομία να καταγράψει τις ζημιές και τότε συνομιλήσαμε με ένα αθλητή του μπάσκετ ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση από αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια με ένα καδρόνι, συγκεκριμένα όταν πήγε να σταθμεύσει προκειμένου να αγωνιστεί στο παιχνίδι που θα ακολουθούσε Δ Εθνικής μπάσκετ, άγνωστος με μαδέρι του χτύπησε το κεφάλι, το χέρι και τα πλευρά , έσπασε το αμάξι του και στη συνέχεια ζήτησαν από τους αθλητές να τους δείξουν τι περιείχαν τα σακίδιά τους. Πέντε αθλητές της ομάδας όπως μας ανέφερε τραυματίστηκαν και γι αυτό το λόγο ο αγώνας αναβλήθηκε. Ο συγκεκριμένος αθλητής περί της 9 αποχώρησε από το γήπεδο για το νοσοκομείο καθώς παραπονέθηκε για ζαλάδες και του συστήθηκε να κάνει μαγνητική.

Τώρα θα μου πείτε γιατί όλα αυτά;

Απάντηση δε θα πάρετε. Ακόμα μια φορά πήγαμε στο γήπεδο και αντιμετωπίσαμε καταστάσεις πολέμου. Γιατί; Ούτε αυτό μπορούμε να σας απαντήσουμε. Ίσως να ξέρουν την απάντηση αυτοί που τα προκάλεσαν όλα αυτά και αν αξίζει στο βωμό μιας ομάδας να την  πληρώνουν άσχετοι άνθρωποι με όλα αυτά που είτε βρέθηκαν από λάθος απέξω από ένα γήπεδο ή απλά για να κάνουν τη δουλειά τους ή να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ντροπή, τίποτα άλλο δεν έχω να πω γι’ αυτή την κατάσταση.

ψαρ1

molotof2 768x430

(η τελευταία photo είναι από το volleyplanet.gr)

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.