Μήνυμα της προέδρου του ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου, Μέλπως Λάνδρου

Ενα καταπληκτικό τριήμερο 28-30/6/18 γεμάτο βόλεϋ υψηλού επιπέδου στο κλειστό Βαθέος τελείωσε .

Τελείωσε με φοβερές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
Ποιός νίκησε θα ρωτήσει κανείς η απάντηση είναι το βόλευ . Είδαμε πολύ καλούς αγώνες και άψογη συμπεριφορά αθλητριών και προπονητών καθώς και ένα καταπληκτικό φίλαθλο κοινό.
Ευχαριστούμε τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα τον κ Αντιπεριφερειάρχη Νικόλαο Κατρακάζο που πίστεψε και στήριξε το βόλευ διοργανώνοντας ένα άψογο τουρνουά Ευρωπαϊκού επιπεδου (η μεγαλύτερη
διοργάνωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο νομό μας) ,τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θανάση Πανούσο για την πολύτιμη βοηθειά του ,τον ΔΟΠΠΟΝΑ, τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας στέλνοντας τις μικρές αθλήτριες να βοηθήσουν σαν μπολ γκερλ και σαν συνοδοι ομάδων, όλους τους εθελοντές και Βασικα την ΕΟΠΕ που εμπιστεύτηκε στη Σαμο μια τόσο σημαντική διοργάνωση.
Το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήραν οι ομάδες της Σλοβακίας και της Ολλανδίας.

Με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου στην συνέντευξη τύπου για το τι γίνετε με τους αθλητές ταλέντα της Επαρχίας
θα ήθελα να ενημερώσω ότι γίνετε δουλειά από τα τοπικά σωματεία και κάθε χρόνο παιδιά καλούνται στις προεθνικές και αξιολογούνται.Αυτό άλλωστε είναι και το πλάνο της αναπτυξιακής πολιτικής της Ομοσπονδίας.
Τη φετινή χρονιά δύο κοριτσια απο τη Ριβα η Βασιλείου Ευαγγελία και η Διακογεωργίου Ματίνα είχαν την τιμή να επιλεγούν. Πήγαν στο Μουζάκι κάνοντας προπονήσεις με πολλά άλλα κορίτσια από όλη την Ελλάδα.
Διαθέτουν όλα τα τυπικά προσόντα και με πολύ δουλειά και θέληση θα φτάσουν ψηλα αυτή άλλωστε είναι και η ευχή να τις δούμε μια μέρα στη Εθνική
Για την οικογένεια του Σαμιακού βόλευ ηταν τιμή που μπόρεσε με την βοήθεια όλων που προανέφερα να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα Νεανίδων και τις Εθνικες ομάδες Ελλαδας,Σλοβενιάς,Σλοβακιας,Ολλανδιας.
Ελπίζουμε να μας δωθεί η ευκαιρία να κανουμε ακόμα κάτι καλύτερο.


Για την ΤΕ ΕΟΠΕ ΣΑΜΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΝΔΡΟΥ ΜΕΛΠΩ