Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/GENIKES/ERREA
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Νέο αθλητικό κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια με προϊόντα της εταιρίας ERREA (PHOTOS)

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα αποκλειστικά με προϊόντα της εταιρίας ERREA άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2019 από την εταιρεία Sports4Ever.

Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα κατάστημα αποκλειστικά με τεχνικό ρουχισμό, όπου θα έρχονται επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, ομάδες, σωματεία και λάτρεις του running και των αθλημάτων. Η ERREA έχοντας στη γκάμα των προϊόντων της ρούχα κατάλληλα από τοξοβολία έως rugby και με υψηλή ποιότητα πιστοποιημένη κατά oekotex με άμεσους χρόνους παράδοσης, ήταν μονόδρομος επιλογής.

Επίσης η σειρά Republic, που είναι ρούχα fashion, ακολουθεί την ποιότητα του τεχνικού ρουχισμού , με υψηλή αισθητική, μοντέρνα σχέδια και χρώματα.

Το κατάστημα  κάνει αποστολές σε όλη την Ελλάδα και ειδικές τιμές σε συλλόγους, ομάδες και αθλητές.

ERREA SHOP ATHENS

ΑΛΕΞ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 5 ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 14341

ΤΗΛ 2103001251 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/erreashop.athens/

{gallery}/New_Site/2019-2020/GENIKES/ERREA{/gallery}