Ομάδα σύνταξης

Live score Σουηδία - Ελλάδα

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει τη Σουηδία στο δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00.

  • Κατηγορία LIVE

Live score ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Νορβηγία στο δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00.

  • Κατηγορία LIVE

Η Άλεξ Ριντ στον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Άλεξ Ριντ και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Ξεκινά η λειτουργία αθλητικού ξενοδοχείου στη Μίκρα

Την Τετάρτη 16-8-2018 η Διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, υπέγραψε την σύμβαση μίσθωσης με την εταιρεία που αναδείχθηκε πλειοδότης για την λειτουργία του Αθλητικού Ξενοδοχείου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Μίκρας.

Με την Χατζηευστρατιάδου αντί της Γιώτα «πετάει» για Νορβηγία η Εθνική

Χωρίς την Κατερίνα Γιώτα θα ταξιδέψει η Εθνική γυναικών στην Νορβηγία, για το δεύτερο της παιχνίδι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Χαντάβα, Οικονομίδου: «Στο χέρι μας είναι να νικήσουμε την Νορβηγία» (video)

Εύα Χαντάβα και Μαρία Οικονομίδου, μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για το δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών με την Νορβηγία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Απευθείας το Σάββατο από την ΕΡΤ άνδρες και γυναίκες

Και τα δεύτερα εκτός έδρας παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών για τους προκριματικούς ομίλους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα μεταδοθούν από την κρατική τηλεόραση.