Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ορεστιάδα

O ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Α.Ο.Ορεστιάδας στον πρώτο αγώνα του Α΄ομίλου που θα γίνει στο PAOK Sports Arena, ενώ ρεπό στον όμιλο έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Οι πρωταθλητές δίνουν τον πρώτο επίσημο αγώνα στο γήπεδο που πανηγύρισαν τον τίτλο του περσινού πρωταθλήματος και έχουν πρώτο στόχο την πρόκριση στο φάιναλ-4. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά για το Λιγκ Καπ.

Τα πρόσωπα της αναμέτρησης είναι οι δύο λίμπερο των ομάδων που το καλοκαίρι άλλαξαν στρατόπεδο. Στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται πλέον ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που ήταν στην Ορεστιάδα και στην Ορεστιάδα ο Βασίλης Καρασαβίδης που τα τελευταία δύο χρόνια πανηγύρισε τίτλους με τον δικέφαλο.

Οι πρωταθλητές θα εμφανιστούν με το νέο τους αγωνιστικό πρόσωπο αν και ο μόνος που θα απουσιάζει είναι ο Αμαράλ Ντάντε που μετά τα διαδικαστικά με τη βίζα του αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα. Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Βενεζουελάνος Ερνάντο Γκόμεζ και ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ενώ νέα πρόσωπα θα είναι ο Σέρβος πασαδόρος Βλάντο Πέτκοβιτς, ο ακραίος Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης που ήρθαν από τον Φοίνικα, ο διαγώνιος Χαράλαμπος Σακόγλου από τον Ολυμπιακό, ο Σωτήρης Σωτηρίου από τον Άρη και φυσικά ο Κωνσταντινίδης από την Ορεστιάδα.

Η Ορεστιάδα τις τελευταίες ημέρες ολοκλήρωσε τις αλλαγές και τις προσθήκες στο ρόστερ της που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τρεις Κολομβιανούς (ο ακραίος Τζέισον Μορέλο, ο ακραίος Αλεξάντερ Λουκούμι, ο κεντρικός Κριστιάν Καμίγιο) και ο Τυνήσιος Ιμπραχίμ Μπέσμπες). Αποκτήθηκαν ακόμα ο πασαδόρος Τάσος Αναστασιάδης και ο ακραίος Γιάννης Ιωαννίδης από τη Νίκη Αιγινίου, ο Βασίλης Καρασαβίδης από τον ΠΑΟΚ και προωθήθηκαν και ορισμένα παιδιά από τις ακαδημίες.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ (Θεσσαλονίκη – Γυμναστήριο PAOK Sports Arena)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
19.00: ΠΑΟΚ – Α.Ο.Ορεστιάδας
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Δρανίτσας, Πεχλίδης. Γραμματεία: Γούβαλη.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
20.30: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδα
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Κουκουμάκας, Μαυρίδης. Γραμματεία: Καρακούλια.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Eπόπτες: Μπουκουβάλας, Κύρκος. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

*Προκρίνεται στο φάιναλ-4 η πρώτη ομάδα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.