Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκρίθηκε ο ΑΟ Θήρας στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Ο ΑΟ Θήρας προκρίθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών. Η ομάδα της Σαντορίνης νίκησε με 3-1 σετ στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον ελλιπή αλλά αξιόμαχο Αίαντα Ευόσμου και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στο νησί των Κυκλάδων με 7 αθλήτριες και χωρίς τον Ηλία Ζωλασταθιάδη, με την βοηθό του, Δήμητρα Παλαβρατζή, σε ρόλο προπονητή. Ο ΑΟ Θήρας επικράτησε με δυσκολία απέναντι στον μαχητικό Αίαντα που πάλεψε το παιχνίδι, αλλά οι απουσίες του στοίχισαν. Στα προημιτελικά, η ομάδα της Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Θέτιδα Βούλας (1/2, 19.30).

Τα σετ: 3-1 (25-19, 22-25, 25-16, 25-19)

ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Ρούσης): Καλανταρίδου, Μέρκοβα, Πότοκαρ, Τσομπανίδου, Εμμανουηλίδου, Τσοχατζή / Αρτακιανού (λ), Γενιτσαρίδη, Ξανθοπούλου.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Παλαβρατζή): Αργυρίου, Μάτιου, Ηλιοπούλου, Κούση, Τζούριτς, Χαμαλίδου / Γεωργιάδου (λ).

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Είμαι χαρούμενος μόνο για την πρόκριση αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Συγχαρητήρια στον Αίαντα για την προσπάθειά του».

Δήμητρα Παλαβρατζή (Αίας Ευόσμου): «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά η έλλειψη εμπειρίας και λύσεων μας στοίχισαν. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την ψυχή που έβγαλαν στο γήπεδο».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.