Εκτός κυπέλλου ΕΠΕΣΘ ο Μυγδονιακός

Δεν θα έχει τελικά ο Μυγδονιακός τη συνέχεια που προσδοκούσε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ, αφού το βράδυ της Τετάρτης 28/2/2018 ηττήθηκε στο ΔΑΚ Μυγδονίας με σκορ 0--3(23-25)(20-25)(23-25) από την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων.

Αν και έδωσαν την ψυχή τους τα κορίτσια του Μυγδονιακού, δεν ήταν αρκετό για να ξεπεράσουν το άγχος και να αντέξουν στην πίεση που δέχτηκαν από τις αντιπάλους τους. Κατά τη διάρκεια των σετ η ομάδα του Μυγδονιακού πότε ξέφευγε στο σκορ και πότε ακολουθούσε, αλλά πριν το τέλος κάθε σετ υπέκυπτε στα ξεσπάσματα των κοριτσιών των Πεύκων. Κάποιες κακές λεπτομέρειες και μερικά λάθη, στοίχισαν τον αγώνα στις Πορτοκαλί και την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλα τα κορίτσια της ομάδας για την αξιοπρεπή παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Λεούδη Μηλένα, Γιάμπαστου - Πουλέκα κατερίνα.

ΑΚ.ΠΡ.ΠΕΥΚΩΝ: (Φούσκας Πασχάλης) Λεωνιδάκη Ευαγγελία (C), Τυφλιώρη Διονυσία, Παππά Μαρία, Velikova Marieta, Ματσαρόκη Αναστασία, Χοτοκουρίδου Κων/να, Μαραγκούλια Αλεξάνδρα (L), Καραπαλίση Ελένη (L), Πλούμη Άρτεμις, Παφίλη Ελισσάβετ, Πολυχρονίδου Γεωργία, Ιωαννίδου Άννα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ