O Ράουβερντινκ MVP του League Cup

Ο Ολλανδός ακραίος του Ολυμπιακού Γέροεν Ράουβερντινκ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής - MVP του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ο 33χρονος ακραίος βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο.
Αυτός ήταν και ο πρώτος ατομικός τίτλος του Ράουβερντινκ με τον Ολυμπιακό. «Είμαι χαρούμενος για τον τίτλο. Ανήκει σε όλη την ομάδα και στο προπονητικό σταφ. Κάναμε καλές εμφανίσεις με λίγα λάθη. Μας ενδιαφέρει πολύ η κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την πρώτη μας μάχη στη Ραβέννα όπου εκεί σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχει πολλές λύσεις και αυτό είναι το μυστικό της. Εμαθα πως προπωλήθηκαν 5.000 εισιτήρια. Ελπίζω ότι να γράψουμε ιστορία για τον Ολυμπιακό. Η συγκέντρωσή μας στρέφεται στο ματς της Τετάρτης στη Ραβένα. Ελπίζουμε να συμβεί κάτι πολύ όμορφο στις 11 Απριλίου στο ΣΕΦ».

Ο Φοίνικας Σύρου βράβευσε με τον πρόεδρο του Αντώνης Ρούσσο βράβευσε την Blue Star Ferries και την City Insurance που είναι οι κεντρικοί χορηγοί του συλλόγου καθώς και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Λεονταρίτη.

Η ΕΣΑΠ με τον πρόεδρο της Παντελή Ταρνατόρο τίμησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Λεονταρίτη.

Δόθηκαν διπλώματα στους διαιτητές, ενώ εκπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρίας City Insurance Νίκος Μπουργαδάς που είναι βασικός χορηγός του Φοίνικα Σύρου έδωσε στον Εθνικό το κύπελλο της 2ης θέσης στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Τα μετάλλια στους παίκτες του Ολυμπιακού έδωσε ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος, ενώ την απονομή στον Ολυμπιακό έκανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Στίβεν Μπερνστάιν μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Λεονταρίτη.

ΟΙ MVP


2018: Γέροεν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός)

2017: Κονσταντίν Τσούπκοβιτς (Ολυμπιακός)

2016: Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Ολυμπιακός)

2015: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός)

2014: Νίκος Κρέτσης (Α.Ε.Κ.)

2013: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Ολυμπιακός)

2012: Στέλιος Νικηφορίδης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)