«Μαχητική ψυχή» «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Παναγιώτης Πελεκούδας και Γιάννης Τακουρίδης μετά τη νίκη με 3-2 σετ επί του Ολυμπιακού, στον πρώτο ημιτελικό του final-4.
Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Κρίθηκε στην θέληση»
 
«Ήρθαμε εδώ έχοντας δει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού. Είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Εμείς παίξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε και πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους. Το παιχνίδι κρίθηκε στην θέληση, όχι μόνο οι 6-7 παίκτες που αγωνίστηκαν αλλά όλοι μας. Το θέλαμε πολύ και ο ένας στήριζε τον άλλον. Σήμερα δεν κέρδισε ένας αλλά ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε και κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στους στόχους του». 
 
Παναγιώτης Πελεκούδας: «Μαχητική ψυχή»
 
«Όλοι μας δείξαμε ότι έχουμε μαχητική ψυχή. Ανεξαρτήτου ποιοι έπαιξαν, πιέσαμε στο σερβίς, είχαμε καλή άμυνα, σε ορισμένα σημεία και καλό μπλοκ και σε συνδυασμό με την πτώση του Ολυμπιακού πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Όποιος και να πήγαινε στο τάι μπρέικ στο σερβίς θα πίεζε. Έτυχε να είμαι εγώ, μακάρι αύριο να είναι κάποιος άλλος και να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν προτιμώ αντίπαλο, απλά θέλω να παίξουμε όπως σήμερα».
 
Γιάννης Τακουρίδης: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»
 
Ζήσαμε το παιχνίδι με μεγάλο πάθος και ένταση. Είπαμε την πρώτη μας... λέξη για φέτος, η δεύτερη πρέπει να είναι στον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ο κολλητός μου στην ομάδα (σ.σ. Ραφαήλ Κουμεντάκης). Πέρυσι μου έδινε συγχαρητήρια και φέτος το ζούμε μαζί και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ το έχει δείξει και άλλες φορές ότι δεν τα παρατάει ποτέ και αν χρειαστεί θα το δείξει και πάλι. Αυτό που υπενθυμίζω σε όλους τους συμπαίκτες μου είναι ότι η μεγάλη στιγμή που έγινε πέρυσι ανήκει στο παρελθόν.  Όποιος μένει στο παρελθόν μένει στάσιμος. Το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να περάσουμε τη νοοτροπία ότι δεν τα παρατάμε ποτέ και το πετύχαμε».