Αντώνης Πούμπουρας: «Νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω» (VIDEO)

Ο προπονητής του ΑΣ Παπάγου, Αντώνης Πούμπουρας μίλησε στο φακό του Greekvolley για το τελικό του κυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ.

«Το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στον αποσυντονισμό που μας έφερε ο τραυματισμός της αρχηγού μας, της Κατσίκας στο ζέσταμα, οκ, αυτό μπορεί να γίνει στο ζέσταμα, μπορεί στην πρώτη φάση, μπορεί να μη γίνει και καθόλου, σίγουρα όμως μας άλλαξε πάρα πολύ τα σχέδια και αυτό που είχαμε προετοιμάσει.

Θεωρώ ότι στα ίσα και πλήρεις θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα, άμα το δεις σαν συνολική εικόνα, το να παίξεις σε ένα τελικό είναι πάρα πολύ καλό για μια ομάδα πάντα, νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω με τη συνολική μας προσπάθεια, σίγουρα με τη ψυχή που βγάλαμε, μπορούσαμε να το καταφέρουμε έτσι κι αλλιώς.

Κάποια στιγμή ίσως μείναμε λίγο από δυνάμεις, ίσως έμεινε λίγο το κεφάλι μας από σκέψη, τα κορίτσια έκαναν αρκετή υπερπροσπάθεια να καλύψουν το κενό της Σοφίας.

Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα ούτως ή άλλως, έχει κάποιες πάρα πολύ καλές ομάδες, βλέπετε κι εσείς ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό, σίγουρα είναι μια δύο κατηγορίες πιο πάνω από το επίπεδο των κορυφαίων ομάδων της Β εθνικής, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ούτε σε παίκτριες, ούτε σε τακτικές, ούτε σε ρυθμό, είναι στο ίδιο επίπεδο και ίσως και καλύτερο από αρκετές ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς. Αυτό είναι γνωστό από παλιά, το βλέπουμε κάθε αγωνιστική, όποιος θέλει ας έρχεται να βλέπει Β΄εθνική, να βλέπει ωραίο βόλεϊ.»

Πολυμέσα