Το final-4 του Κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στη πόλη της Μακεδονίας το διάστημα 6-7 Απριλίου (αρχικές προγραμματισμένες ημερομηνίες) και οι ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση με τον τηλεοπτικό πάροχο. 


*Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος, ο Οργανωτικός Υπεύθυνος Κώστας Βέρρος και ο πρώην προπονητής του ΓΣ Σίρις Κώστας Ριζόπουλος. 

Αυτοψία του Περικλή Μπακοδήμου στο γήπεδο 

 

Στο μεταξύ στο πλαίσιο των επαφών της ομοσπονδίας με τους διοργανωτές ο διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ Περικλής Μπακοδήμος επισκέφτηκε τις Σέρρες και τον Δήμο Σερρών και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Σερραίων Πέτρο Αγγελίδη, τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δ.Σερρών Νίκο Ιλανίδη καθώς και τον Προπονητή Volley και πρ.Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Σερρών (ΑΠΘ) Κώστα Ριζόπουλο, για τις απαιτούμενες προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες. 

 

«Το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος αποτελεί κορυφαίο θεσμό και με στόχο την αποκέντρωση αλλά και τη διάδοση του αθλήματος, η Ε.Ο.ΠΕ. «ταξιδεύει» την διοργάνωση ανά την Ελλάδα» δήλωσε ο κ.Μπακοδήμος. «Θα συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία, προκειμένου να διοργανώσουμε το καλύτερο Final Four. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Γιώργο Καραμπέτσο για την ανάθεση της διοργάνωσης» δήλωσε ο Δήμαρχος Σερραίων, ο οποίος νωρίτερα υπέγραψε συμφωνητικού μεταξύ του Δήμου Σερρών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, στο οποίο καθορίζεται και επίσημα η διεξαγωγή της διοργάνωσης στις 6 και 7 Απριλίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών (ΔΑΚ).

 

Επίσης ο Δ/ντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών ενώ πραγματοποίησε και αυτοψία στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών.

*Στη κεντρική φωτογραφία ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον Διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο.