Κύπελλο γυναικών: Final-4 ειδικής διαχείρισης, οδηγός παραλαβής προσκλήσεων

Η Οργανωτική Επιτροπή του Final 4 Volley Γυναικών, που θα διεξαχθεί στις 5-6 Απριλίου 2019, στο ΔΑΚ Σερρών, ανακοινώνει, ότι λόγω της ειδικής διαχείρισης, η είσοδος θα γίνει με λίστα προεγγραφής, η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί από αθλητές και συνοδούς ομάδων volley Σερρών- Δράμας και Καβάλας, καθώς και πολίτες της πόλης των Σερρών.

Επιπρόσθετα οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final4 θα λάβουν από 25 προσκλήσεις η κάθε μία, σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Η παραλαβή των ονομαστικών προσκλήσεων, θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου, 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων (16:00), από το φουαγέ του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια», Π. Κωστοπούλου4, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, με την επίδειξη την αστυνομικής ταυτότητας και αυτοπρόσωπη παρουσία.

Η είσοδος των θεατών στο γήπεδο θα γίνει με την επίδειξη της ταυτότητας και την ονομαστική πρόσκληση και θα αφορά τους αγώνες της Παρασκευής 5/4/19.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για την παραλαβή των ονομαστικών προσκλήσεων για τους αγώνες του Σαββάτου 6 Απριλίου, δύο ώρες πριν την έναρξη (19:00) από το ίδιο σημείο και με τις ίδιες προϋποθέσεις.