Αποδεσμεύσεις από τον Πήγασο Πολίχνης

Σε νέα λιμάνια θα «δέσουν» τη νέα σεζόν τέσσερις παίκτες του Πήγασου που αποτελούν πλέον παρελθόν για την ομάδα.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Ρούσσο που ήταν χρόνια στην ομάδα της Πολίχνης και από τη νέα σεζόν όπως σας έχουμε ενημερώσει θα αγωνίζεται στον Άρη. Μαζί του αποχωρεί και ο Κώστας Κοντοκώστας που κι αυτός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Άρη.

Ακολουθούν ο Ηλίας Χαριτωνίδης και ο Θοδωρής Ιωαννίδης που συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο όπου και σπουδάζει.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξανδρο Ρούσσο για την προσφορά του στην ομάδα την χρονιά που μας πέρασε τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής ακαδημιών-τμημάτων υποδομής και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

Το ίδιο και για τον Κώστα Κοντοκώστα που για μια χρονιά θα βοηθήσει την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης

Τέλος ευχαριστούμε τον Ηλία Χαριτωνίδη για την βοήθεια του και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στην νέα του ομάδα

Στον Θοδωρή Ιωαννίδη ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια του στην κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα»

Η ομάδα του Πήγασου ξεκινάει την προετοιμασία της στις 22 Αυγούστου με στόχο την άνοδο στην Preleague και τη διατήρηση των τίτλων στο Εφηβικό και Παιδικό τμήμα.

Περιμένει τους γονείς όλων των αθλητών, όλων των τμημάτων και τους ανθρώπους της Πολίχνης να τους στηρίξουν στη νέα τους προσπάθεια στη δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πήγασος θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο στον 2ο υποόμιλο με αντίπαλους τους Περσέα, Μακεδονικό, Νέστωρ, Αία, ΧΑΝΘ, ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνή, ΑΟ Σερρών.

Η κλήρωση των αγωνιστικών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο ΟΑΚΑ την 24/8 στις 12.00.