Εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις για Πανναξιακό

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Άννα Καλαντάτζε και η Ηλιάνα Ιακωβίδου θα φορέσουν την φανέλα με τα χρώματα του Πανναξιακού καθώς για ακόμα μία φορά τα αντανακλαστικά των Ναξιωτών ήταν ακαριαία.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο αθλήτριες συμφώνησαν με τους ανθρώπους της Νάξου και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Οι δύο αθλήτριες θα έρθουν «δανεικές» για ένα χρόνο από την Ελπίδα Αμπελοκήπων και ήταν οι πρώτες επιλογές του νέου προπονητή του συλλόγου, Κώστα Παπαδόπουλου.

Οι Ηλιάνα Ιακωβίδου αγωνίζεται ως λίμπερο και θα αντικαταστήσει την Ξένια Κακουράτου που μετακινήθηκε από την Νάξο στην Άρτεμις Κορυδαλλού. Με ύψος 1,75 η 22χρονη αθλήτρια, ήταν μήλο της έριδος αλλά τελικά προτίμησε να αγωνιστεί υπό την καθοδήγηση του Κώστα Παπαδόπουλου.

Το ίδιο ισχύει και για την Άννα Καλαντάτζε που αγωνίζεται σαν κεντρική και βλέπει το φιλέ από το 1,83 εκ ύψος της. Η 24χρονη κεντρική προτίμησε τον Κυκλαδίτικο αέρα και τον Κώστα Παπαδόπουλο καθώς ο επιτυχημένος προπονητής αποτελεί «μαγνήτη» για πολλές από τις αθλήτριες.

Ο Πανναξιακός κινήθηκε άμεσα και βγήκε από την αδράνεια με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλα εντυπωσιακά ονόματα.

Ο περσινός δευτεραθλητής και φιναλιστ του κυπέλλου, όπως όλα δείχνουν παρά την καθυστέρηση λόγω των διοικητικών προβλημάτων, θα κάνει αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α1 γύναικών και φιλοδοξεί να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα…

Το Sportcyclades.gr θα σας ενημερώνει άμεσα για ότι νεότερο.