Έσκασε ακόμα μια βόμβα στην Πολίχνη!

Μας έχει συνηθίσει στις μεταγραφικές βόμβες ο Πήγασος Πολίχνης αλλά σίγουρα αυτή είναι αρκετών μεγατόνων για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και ανεβάζει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη.

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε το ρόστερ του ο Πήγασος καθώς απέκτησε σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τον Τάσο Αναστασιάδη.

Ο Αναστασιάδης που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με τα χρώματα του ΠΑΟΚ έρχεται να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κομητούδη που πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό. Ο Αναστασιάδης έρχεται στον Πήγασο από τον ιστορικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης για να τον ενισχύσει στη μεγάλη του προσπάθεια να ανέβει στην Α1.

Η ποιότητα του Αναστασιάδη είναι γνωστή τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προσωπικότητα και είναι σχεδόν σίγουρο πως η παρουσία του θα είναι καταλυτική στην ομάδα της Πολίχνης.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Το Greekvolley επικοινώνησε με τον Τάσο Αναστασιάδη για να μας μιλήσει για τη μεταγραφή του:

«Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισα φέτος, μετά από πολλές συζητήσεις που έγιναν με την διοίκηση του Πήγασου Πολίχνης να προσφέρω και εγώ τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Το ενδιαφέρον που έδειξε η διοίκηση στο πρόσωπο μου και η μεγάλη προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια μέσα και έξω από το γήπεδο ήταν οι λόγοι που με έκαναν να συμφωνήσω και να ενταχθώ στην ομάδα».