Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε τον Πεδράο

Το ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας ανακοινώνει την απόκτηση του Pedro Luis da Silva Santos (Pedrao) ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου μας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Pedrao είναι γεννημένος στις 25/2/1994 (24 ετών) στη Βραζιλία, έχει ύψος 205 εκ. και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Έχει γεμάτες σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη Sada Cruzeiro που αγωνίστηκε τις σεζόν 2012-2013 , 2013-2014 και 2015-2016, 2016-2017.  Μεσολάβησε μια σεζόν στη Montes Claros (2014-2015), ενώ το προηγούμενο εξάμηνο φορούσε τη φανέλα της UPCN Volley Club στην Championship της Αργεντινής. Ο Pedrao είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Κ-23  της Βραζιλίας.

Ο νέος αθλητής του Ηρακλή Χαλκίδας Seajets έρχεται με εξαιρετικές συστάσεις και του ευχόμαστε να είναι υγιής και μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας. Ο Pedrao θα αντικαταστήσει τον Andrew Mac William τον οποίο ευχαριστούμε για προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του.