Αποχαιρέτησε την Ροδίων ο Νίκος Τρατσέλας

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και μιας περιόδου χαλάρωσης για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. 

Μετά την έκθεση του κ. Νίκου Τρατσέλα για τον αγωνιστικό  απολογισμό τόσο της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 αλλά και της διετίας 2016-2018 κατά την οποία βρίσκονταν «στο τιμόνι της ομάδας» ,η διετία κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Την περίοδο 2016-17, η ομάδα κατάκτησε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συμμετέχοντας στα μπαράζ ανόδου για την  Α1 ενώ την περίοδο 2017-18, η ομάδα κατέκτησε ξανά την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (πίσω από την ΑΕΚ η οποία ανέβηκε στην Α1) ,συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στα μπαράζ για την Α1 και «κλείδωσε μαθηματικά» τη 2η θέση τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος .

Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων για αγωνιστικά θέματα , αποφασίστηκε και από τις δυο πλευρές να μην ξεκινήσουν συζητήσεις για τη νέα χρονιά καθώς προσωπικοί λόγοι του κ. Τρατσέλα δεν το επιτρέπουν τη δεδομένη περίοδο.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Τρατσέλα για την άψογη συνεργασία αυτά τα δυο χρόνια τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επαναδραστηριοποίηση του μετά από αρκετά χρόνια συνδυάστηκε με μια επιτυχημένη διετία του σωματείου μας η οποία θα παραμείνει για αρκετά χρόνια στη ιστορία.

Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του  δεν παρέκκλιναν από την φιλοσοφία του σωματείου μας και αυτό μας τιμά.

Εις το επανιδείν!