Η Πένυ Καράκου στον Αστέρα Νίκαιας

Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με την αθλήτρια ΠΕΝΥ ΚΑΡΑΚΟΥ.

H Πένυ, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.

Καλωσορίζουμε την Πένυ Καράκου στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Πένυ μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας: «Έπειτα από μια επιτυχημένη χρονιά στην ομάδα της Δραπετσώνας, όπου ευχαριστώ ιδιαίτερα και την κ. Χατζηδημητρίου και τον κ. Κογκαλίδη, που μου δώσανε την ευκαιρία να παίξω δίπλα τους και τους εύχομαι καλη επιτυχία, πήρα την απόφαση να μεταβώ στην ομάδα του Αστέρα Νίκαιας. Οι άνθρωποι του Συλλόγου με τίμησαν με την πρόταση τους παρά πολύ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες μας και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά». ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ