Η Γεωργία Γκότση "Αστεράτη" τη νέα σεζόν

Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με την αθλήτρια ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΟΤΣΗ (ακραία).

H Γεωργία, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.

Καλωσορίζουμε τη Γεωργία Γκότση στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Γεωργία μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας:

"Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Αστέρα Νίκαιας, που πίστεψαν σε εμένα και θέλησαν να με κάνουν μέλος της οικογένειας τους! Εύχομαι να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πάνω από όλα με υγεία, γιατί όλα τα άλλα έρχονται με την σειρά τους ! Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που έχει κάνει ο Αστέρας από το ξεκίνημα του και όλες μαζί να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Επίσης δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι γνωρίζω ότι θα είναι δίπλα μας πάντα και με τον τρόπο που εκείνοι ξέρουν θα μας ‘’ντοπάρουν’’ ψυχολογικά!
Υ.Γ:Με Asteras Fanatics δεν μας τρομάζει τίποτα!"

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

* Στη φωτογραφία αριστερά