Ξενιτεύεται η Αδαμοπούλου

Για οικογενειακούς λόγους η νεαρή Χριστίνα Αδαμοπούλου που αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αναχωρεί για τη Σουηδία αλλά ταυτόχρονα παίρνει την πρώτη της μεταγραφή στο εξωτερικό.

Η Αδαμοπούλου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Sollentuna σε ομάδα με αρκετά υψηλό επίπεδο που θα τη βοηθήσει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα της.

Η ίδια αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και όσους την βοήθησαν με ανάρτησή της στο facebook:

Στον Ολυμπιακό έμαθα κι αγάπησα ένα άθλημα που γνώρισα πριν από 7 χρόνια. Τώρα έφτασε η ώρα να αποχαιρετίσω την ομάδα της καρδιάς μου και να πετάξω στην μακρινή Σουηδία για να παίξω στην γυναικεία ομάδα της Sollentuna στην Elitserie, μια φανταστική ευκαιρία που μου δόθηκε σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Και οι δυο ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστούν κι έτσι θα βρεθώ σε γνώριμoυς ρυθμούς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί. Από τα τζούνιορ έφτασα μέχρι τις γυναίκες! Γνώρισα τόσους ανθρώπους! Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τις συμπαίκτριες μου , πολλές με τις οποίες είμαστε πλέον φίλες, όλους τους προπονητές μου, ιδιαίτερα τον Σπύρο Σαραντίτη τον σπουδαίο προπονητή που με έκανε την παίκτρια που είμαι σήμερα και του οφείλω πολλά. Επίσης τον προπονητή των γυναικών Mπράνκο Κοβάτσεβιτς και τον team manager γυναικών τον Νίκο Κατσιούρα που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονηθώ και να παίξω με τις γυναίκες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φυσιοθεραπευτές και τους εφόρους της ομάδας που στάθηκαν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις στιγμές, καλές και κακές που πάντα συνοδεύουν έναν αθλητή. Τέλος ευχαριστώ τον μάνατζερ μου Βασίλη Καλλιμάνη που ανέλαβε όλη τη διαδικασία της μεταγραφής μου .
Εύχομαι να ξαναβρεθούμε στο μέλλον γιατί όπως τραγουδούσαμε στα γήπεδα «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...» Ο Ολυμπιακός δεν ήταν για μένα μόνο μια ομάδα, υπήρξε η οικογένειά μου.”.