Μαρία Τσιτσιγιάννη και Ιωάννα Γεωργατζή παραμένουν στο Μαρκόπουλο

O Α.Ο. Μαρκοπούλου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Μαρία Τσιτσιγιάννη και Ιωάννα Γεωργατζή! Οι δύο αθλήτριες, έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στον Σύλλογό μας, αναγνωρίζοντας την σωστή δουλειά που γίνεται σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο και θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του ΑΟΜ.

Η Μαρία Τσισιγιάννη με καταγωγή από τον Βόλο, γεννημένη το 2000 και ύψος 1,87. δήλωσε:
«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του ΑΟ Μαρκοπούλου για την συνεργασία μας και την φετινή χρονιά! Μαζί με τις συμπαίκτριές μου θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους».

Η Ιωάννα Γεωργατζή από την Αθήνα, γεννημένη το 2001 με ύψος 1,87, δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην ομάδα απ' όπου ξεκίνησα. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι υγεία και καλά αποτελέσματα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σωτηρόπουλος, είπε σχετικά:
"Το Μαρκόπουλο συνεπές ως προς την στρατηγική που ακολούθησε την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο ανανέωσε τη συνεργασία του με ακόμα δύο από τις ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες που στήριξαν το σύλλογο και ξεχώρισαν μέσω αυτού. Ο λόγος για τη Μαρία Τσιτσιγιαννη και την Ιωάννα Γεωργαντζη. Ευχόμαστε στις δύο αθλήτριες μας υγεία, κέφι για δουλειά και επιτυχία στην προσωπική τους ζωή! ".

Ευχόμαστε στην Μαρία και την Ιωάννα καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Για το Γραφείο Τύπου