Μανδηλάρης και Κωστόπουλος ξανά στον Πανερυθραϊκό, κοντά στην ολοκλήρωση το ρόστερ

Σιγά-σιγά συμπληρώνεται το παζλ του ρόστερ του Πανερυθραϊκού.

Η πρώτη από τις ανανεώσεις είναι αυτή του νεαρού Στέφανου Μανδηλάρη που είναι ο μικρότερος αδερφός του Βασίλη και Άγγελου Μανδηλάρη που ανήκουν στον εθνικό σχεδιασμό του μπιτς βόλεϊ και αγωνίζεται στην Ερυθραία από το 2017. Ο ίδιος εκτός από σάλα αγωνίζεται και στο μπιτς βόλεϊ όπως τα αδέρφια του και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Η δεύτερη ανανέωση είναι αυτή του Γιώργου Κωστόπουλου ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε άλλη, αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος αλλά και σα διαγώνιος. Προέρχεται από βολεϊκή οικογένεια καθώς κι ο αδερφός του Αλέξανδρος παίζει βόλεϊ (αγωνίστηκε κι αυτός με τα χρώματα του Πανερυθραϊκού στο παρελθόν) ενώ είναι ξάδερφος του Βασίλη Κωστόπουλο που αγωνίζεται με την Παναχαϊκή και είναι επίσης αθλητής του μπιτς βόλεϊ και μέλος της Εθνικής μας ομάδας άμμου.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Με τον Πανερυθραϊκό δεν έχουν ανανεώσει ως τώρα ο Θοδωρής Μπαλούγιας και ο Κώστας Μακρυγιάννης που είναι και οι δύο σε αναζήτηση ομάδας ενώ ο Λέπουρας κινείται προς Κηφισιά. Έχει επίσης αποχωρήσει και ο Φωτιάδης ενώ ο Μάρκου πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Στέφανος Παπαδόπουλος στους Νέους Βύρωνα.

Αναμένεται ακόμα να αποκτηθεί ένας πασαδόρος που αποκλειστικές μας πληροφορίες θέλουν να είναι ένα από τα καινούργια ταλέντα που έχει βγάλει η χώρα μας.