H Σταμπολίου στον Εθνικό Πειραιά

Την Ιωαννα Σταμπολιου ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του Πειραια στην νευραλγικη θεση της πασας, επελεξε να ενταξει στο δυναμικο του ο Εθνικος Ο.Φ.Π.Φ

Πιστος στις θεσεις του απο περσι, ο συλλογος του Πειραια, σε ο,τι αφορα την στελεχωση της Γυναικειας του ομαδας με κοριτσια μικρα σε ηλικια (κορασιδες,νεανιδες), με μεγαλο μελλον, συνεχιζει τις ευστοχες επιλογες του.
Η Ιωαννα, γεννημενη το 2003, επαιζε μεχρι χτες στις κορασιδες και νεανιδες του ΔΑΣ Δραπετσωνας τον οποιο ευχαριστουμε που κατανοησε την επιθυμια της Ιωαννας να ενταχθει στην ομαδα μας.
"Ειμαι ευτυχισμενη και πολυ χαρουμενη που θα συνεχισω να παιζω βολλευ σε μια τοσο ιστορικη ομαδα οπως τον Εθνικο και ευχαριστω τους ανθρωπους του και κυριως τον κ. Κουτουβαλη με τον οποιο εχω συνεργαστει και στη Δραπετσωνα και ξερω ποσο θετικη ενεργεια μεταφερει στις ομαδες που διαχειριζεται.
Ειμαι ενθουσιασμενη απο τις πρωτες μερες που προπονουμαι με την ομαδα, που ξαναβρισκομαι με φιλες μου και παλιες συμπαικτριες μου, και με τον τροπο που γινονται οι προπονησεις απο τους δυο κοουτς μας. Πραγματα πρωτογνωρα για μενα.
Τελος ενας απο τους λογους που επελεξα τον Εθνικο ηταν ο απιθανος κοσμος του που τον ενοιωσα σαν φιλαθλος που παρακολουθησε το final 4 στο Μοσχατο και που ευχομαι να με κανει να νοιωσω και εγω αυτο που μου ελεγαν οι συμπαικτριες μου στ' αποδυτηρια ! 
Ευχαριστώ ολους τους προπονητες μου στον ΔΑΣ Δραπετσωνας καθως και τον συλλογο".