Η Καρακατσιάνη στα Γιάννενα

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς ενέταξε στο δυναμικό του την 20χρονη αθλήτρια από την Ελπίδα Αμπελοκήπων Καρακατσιάνη Εβίτα.

Η νεαρή αθλήτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως κεντρική.

Προέρχεται από ένα σύλλογο όπου την τελευταία 10ετία κυριαρχεί στις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων καρασίδων και νεανίδων.
Έχει τεράστια αγωνιστική εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την εμπειρία και το ταλέντο της.

Η δήλωση της Εβίτας Καρακατσιάνης στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΣ Γιάννενα που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε σαν δικιά του αθλήτρια και με ενέταξε στο δυναμικό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορέσω να συνδυάσω τις σπουδές μου με το αγαπημένο μου άθλημα σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου.
Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές μου έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της νέας μου ομάδας. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Ελπίδας Αμπελόκηπων για την στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια και την παραχώρηση μου στην ομάδα του ΑΣ Γιάννενα».

«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει την Εβίτα στην οικογένεια του συλλόγου μας με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.

Επίσης ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του σωματείου ΑΣ ΕΛΠΙΣ Αμπελοκήπων για την άψογη συμπεριφορά τους και για το άριστο πνεύμα συνεργασίας που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή της αθλήτριάς τους στο σύλλογό μας».