Ο Αστέρας με Στοΐτσεβα τη νέα σεζόν

Ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Στοΐτσεβα Ελένη, για την περίοδο 2018-2019.

Μετά από μια ακόμη ξεχωριστή και πετυχημένη περσινή χρονιά, που ολοκληρώθηκε με την άνοδο στη Β’ Εθνική, η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με την αθλήτρια, Στοΐτσεβα Ελένη (ακραία).

Είμαστε βέβαιοι ότι και η επόμενη αθλητική χρονιά θα είναι μια χρονιά πλούσια σε εμπειρίες, συναισθήματα και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

H Ελένη, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.

Σε μια σύντομη δήλωσή της, μοιράστηκε τις σκέψεις της λέγοντας:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Παναγιώτη Μαρούλη, όλο τον Σύλλογο, τους αγαπημένους μου Asteras Fanatics και φυσικά τις συμπαίκτριες μου, που με δέχτηκαν στην ομάδα και με βοήθησαν να ενταχθώ γρήγορα σε αυτήν την ξεχωριστή "Οικογένεια". Επίσης, θέλω να τους ευχαριστήσω, που με στήριξαν εντός και εκτός γηπέδου και πίστεψαν σ' έμενα και στις δυνατότητες μου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι εξίσου πετυχημένη και παραγωγική, όπως η προηγούμενη. Με καινούριες εμπειρίες, προκλήσεις, επιτυχίες και φυσικά ΝΙΚΕΣ».