Βραζιλιάνα στα άκρα του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Franciele Stedile και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Βραζιλιάνα Ακραία Franciele Stedile, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 27χρονη αθλήτρια ύψους 180εκ αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Franciele Stedile στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Οι πρωτες της δηλωσεις στο paon.gr: «Αυτή η νέα ευκαιρία με ενθουσιάζει γιατί θα έχω την ευκαιρία να μεγαλώσω επαγγελματικά και να επεκτείνω τη γνώση μου γνωρίζοντας μια χώρα (ένα Έθνος) πλούσια σε ιστορία και φυσική ομορφιά.
Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την OLGA VERGIDOU, γνωρίζω πόσο ικανή είναι και μπορούμε να έχουμε μια εξαιρετική σεζόν.
Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να παίξει καλύτερο βόλεϊ και ως παίκτης να δώσω ουσία στο παιχνίδι μου, εμείς οι Βραζιλιάνοι πάντα παίζουμε με πολύ πάθος και δίνουμε την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο.
Ελπίζω να μπορέσω να συμβάλω στο να δημιουργήσουμε την δική μας ‘’ιστορία’’ με την ομάδα και να κάνουμε περήφανους όλους εκείνους που μας στηρίζουν , την διοίκηση και όλο το νησί της Νάξου.
Είμαι έτοιμη να έρθω στην Ελλάδα που είναι μια χώρα διάσημη για τις ομορφιές της».

Η Franciele Stedile Έχει αγωνιστεί στους παρακάτω συλλόγους:

2017-2018: OrPo 2016/17 Rio de Sul Volei (BRA)
2015/16 Valinhos Volei (BRA)
2013 Maranhao Volei (BRA) 2012 Piracicaba (BRA)

Ενώ έχει πετύχει στην καριέρα της :

2013/14 2nd place Brazilian National League
2015/16 4th place Sao Paulo Cup
2016/17 Winner Santa Catarina championship