Η Χατζηευστρατιάδου στον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 23χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 185εκ αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής:

«Ειμαι πολυ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια για λογαριασμό της Ναξου. Ανυπομονώ να συμμετασχω στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα σε μια ομάδα με πολλές διακρίσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι η χρόνια που έρχεται να μας φέρει πολλές επιτυχίες και πάνω από όλα να έχουμε υγεία”.