Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έσκασε κι άλλη βόμβα στο Ελληνικό πρωτάθλημα

Μπορεί το φλερτ με τον ΠΑΟΚ να ήταν έντονο αλλά η κα Μίταρ Τζούριτς, ή αλλιώς η Μαρτίνα Γκουίτζι προτίμησε τελικά τον Αίαντα Ευόσμου.

Η Ιταλίδα σούπερ σταρ έρχεται να αγωνιστεί στην Α1 Γυναικών και να δώσει άλλη χλιδή στο πρωτάθλημα. Μετά τη σημερινή ανακοίνωση του Άρη για την Μοντάνιο το πρωτάθλημα με την ανακοίνωση της Μαρτίνας Γκουίτζι παίρνει νέο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει την Μαρτίνα να αγωνιστεί στην Pre League αφού ήδη ο σύζυγός της είχε ανακοινωθεί στην ανδρική ομάδα, αλλά η Γκουίτζι που έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια όπου και να πηγαίνει επέλεξε τον Αίαντα.

Η Ιταλίδα σταρ, γεννήθηκε το 1984 και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες και με την Εθνική της χώρας της κερδίζοντας το 2007 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το 2007 το World Cup (συμμετείχε και σε δύο Ολυμπιάδες). Έχει στεφθεί καλύτερη μπλοκέρ το 2006 του Ευρωπαϊκού κυπέλλου ενώ το 2013 με τη φανέλα της Guangdong Evergrande κέρδισε το χάλκινο αφού νίκησε τη Βολερό Ζυρίχης. Εκτός από το βόλεϊ σάλας έχει διακριθεί και στο μπιτς βόλεϊ.

Έχει αγωνιστεί για την Νοβάρα, την Σκαβολίνι, την Βίλα Κορτέζε, την Κιέρι, την Γκουάνγκντονκ στην Κίνα, την Ατζιλ Νοβάρα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.