Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις γυναίκες του Παμβοχαϊκού η Κατερίνα Θεοδώρου

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των γυναικείων τμημάτων του Συλλόγου και την προσυμφωνημένη αναστολή συνεργασίας με τον προπονητή κ Σακελλαρίου Αναστάσιο , οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου .

Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία, για το ήθος και την ευπρέπεια που επέδειξε καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές .

Παράλληλα το Δ.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια κ Θεοδώρου Κατερίνα αναλαμβάνοντας τα γυναικεία τμήματα σε μια μεταβατική χρονιά για τον σύλλογο .

Ο Κα Θεοδώρου γεννήθηκε στη Στιμάγκα Κορίνθιας, είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Βέλου και της τεχνικής επαγγελματικής σχολής <<ΚΟΡΕΛΚΟ>> .

Από το 1988 εως το 2006 διατέλεσε αθλήτρια του βόλεϊ στις ομάδες : Α.Γ.Ε ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Β΄ΕΘΝΙΚΗ) , Α.Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Β΄ΕΘΝΙΚΗ ), Α.Ο ΜΙΛΩΝ ( Β΄ΕΘΝΙΚΗ ) , Γ.Σ ΑΡΓΟΥΣ ( Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ), Α.Ο ΗΛΙΑΣΙΑΚΟΣ ( Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ).

Από το 1992 ξεκινάει και η προπονητική της σταδιοδρομία, αρχικά ως προπονήτρια των ακαδημιών στον Α.Ο Μίλων και στην συνέχεια στον Α.Ο Ξυλοκάστρου Ανδρών (β Εθνική ) και Γ.Σ Άργους γυναικών (β΄Εθνική ).

Παράλληλα έχει εργαστεί ως γυμναστήρια και έχει διατελέσει διοργανωτής Beach – Games στο Ξυλόκαστρο υπό την αιγίδα του δήμου .

Είναι κάτοχος σειράς πιστοποιήσεων της γυμναστικής ακαδημίας και κατέχει τον τίτλο της PERSONAL FITNESS TRAINER .

Έχει παρακολουθήσει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων και μιλάει δυο ξένες γλώσσες .

Είναι κάτοχος διπλώματος σχολής πετοσφαίρισης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.