Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανέωσε το ΠΑΚ Χαλανδρίου με την Έφη Μαρτσουκάκη

Στον πάγκο του Π.Α.Κ Χαλανδρίου θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η πολύπειρη προπονήτρια κ. Έφη Μαρτσουκάκη.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα που ως γνωστό όλη την χρονιά ήταν πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά οριακά δεν στέφτηκε πρωταθλήτρια, η διοίκηση του Συλλόγου και η προπονήτρια από κοινού συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στο πλευρό της Έφης Μαρτσουκάκη θα παραμείνουν οι στενοί συνεργάτες της κ.κ. Δημήτρης Διαμαντάρας, γυμναστής και Αργύρης Βλαχούτσικος, φυσικοθεραπευτής.

Ενώ αρμοδιότητες και καθήκοντα Γενικού Αρχηγού της ομάδας θα έχει ο έμπειρος και διαχρονικός παράγοντας του βόλεϊ κ. Βασίλης Καλαντζής.

Στα καθήκοντα του Εφόρου του Τμήματος, παραμένει ο επί σειρά ετών πολύτιμος συνεργάτης μας κ. Σάκης Μαυρίδης.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η κ. Έφη Μαρτσουκάκη δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενη που συνεχίζω την συνεργασία μου με το Π.Α.Κ Χαλανδρίου. Ήταν μια αναγνωριστική χρονιά για όλους μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και για την επόμενη χρονιά με υψηλούς στόχους.. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη βοήθεια από την μεριά της διοίκησης του Συλλόγου και δεσμεύομαι να δουλέψουμε σκληρά τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας χαιρετίζει την ανανέωση της συνεργασίας με την επιτυχημένη προπονήτρια κ. Έφη Μαρτσουκάκη, αλλά και των συνεργατών της και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, τη νέα περίοδο.

Οι μεταβατικές προπονήσεις της ομάδας ξεκίνησαν και συνεχίζονται από 2 Μαΐου 2019 και θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2019.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται ο φιλόδοξος σχεδιασμός της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Καλή συνέχεια με δύναμη και υγεία...

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.