Ανανέωση συνεργασίας με την Ευαγγελία Βυζαντινού

Η ΑΕΚ πιστή στη διατήρηση του κορμού της ομάδας των περασμένων ετών και την προώθηση αθλητριών που έχουν αγωνιστεί και στις ακαδημίες του Συλλόγου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Βυζαντινού που θα ενισχύσει για ακόμα ένα έτος την γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Η 16χρονη (12/07/2002) πασαδόρος ύψους 1,76 μ., βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, με το οποίο “σφράγισε” την παραμονή της στην ΑΕΚ για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Η Ευαγγελία Βυζαντινού ξεκίνησε την καριέρα της από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Θήρας (2014-17) πριν πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ το 2017.

Στα γραφεία του Συλλόγου υποδέχθηκαν την Ευαγγελία Βυζαντινού ο έφορος του τμήματος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης, και ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης.

Η Ευαγγελία Βυζαντινού μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου, την ΑΕΚ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που επενδύουν σε εμένα και εγώ με τη σειρά μου θέλω να τους δικαιώσω. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που μόνο ανήκει η ΑΕΚ. Εύχομαι να δώσουμε μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας που πάντα μας στηρίζου και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία για όλες της αθλήτριες“.

Ευαγγελία, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά!