Πασαδόρος από την Αμερική για τον Πορφύρα

Η 23χρονη ( 3/1/1996 ) Αμερικανίδα πασαδόρος Κρίστεν Γκενγκεμπάχερ, παίκτρια της χρονιάς 2017-2018 στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, συμφώνησε και θα ενισχύσει τον Πορφύρα μας στη νέα σεζόν. 

Η Κρίστεν έρχεται στον Πορφύρα, χάρη στην καθοριστική συμβολή του φίλου και χορηγού μας Γιάννη Βασιλόπουλου ( ιδιοκτήτη της επιχείρησης τροφίμων Μανδραγόρας, στην καρδιά του Πειραιά ), όπως και με την αμέριστη και έμπρακτη αρωγή του Ιδρυτή και Προέδρου του ΙΕΚ Ομηρος Νίκου Μακρυπλίδη και του γιού του Γιώργου, αλλά και με τις, καλύτερες, συστάσεις που της έδωσε η αθλήτρια μας στην περσινή περίοδο και παιδί μας, η αγαπημένη μας Σέλει Αντερσον.
Με 3.729 ασίστ η Κρίστεν έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Πανεπιστημίου Σαν Ντιέγκο, όπου σπούδασε, με υποτροφία, Επικοινωνία και Θεολογία, παίρνοντας 2 πτυχία ενώ στη σεζόν 2018-2019 προτίμησε να παίξει μπιτς βόλει στην Ουάσινγκτον, ώστε να αφοσιωθεί στο μεταπτυχιακό που σπούδασε και πήρε στην Αθλητική Ηγεσία.
Παιδί αθλητικής οικογένειας ( η μητέρα της είναι προπονήτρια σοφτμπολ και οι δύο αδελφές της μπασκετμπολίστριες ), είχε πάρει...τριπλή αθλητική υποτροφία πηγαίνοντας από το Γυμνάσιο Κουίνσι Νοτρ Νταμ του Ιλλινόις στο Σαν Ντιέγκο ( 2.000 μίλια από το σπίτι της ), ωστόσο, απαρνήθηκε σοφτμπολ και μπάσκετ για το βόλει.
Αναδείχθηκε στην 3η θέση στις ΗΠΑ με το Κολλέγιο της και κέρδισε την διάκριση της καλύτερης αθλήτριας της εβδομάδας, τον Οκτώβριο του 2017, από το ESPN, χάρη στις 55 ασίστ που έδωσε στο ματς Σαν Ντιέγκο-Γιούτα 3-1 σετ.
Καλώς ήλθες Κρίσσυ !
( Υ.Γ. τελικά, σε αυτή την ζωή, Σελ, ότι κάνεις, με κάποιο τρόπο, το βρίσκεις μπροστά σου. Να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε....).