Η Λίνα Καράμπελα από φέτος θα πασάρει στον Εθνικό Πειραιά

Μία πολλά υποσχόμενη πασαδόρο ενέταξε από σήμερα ο Εθνικός στη μηχανή του !!

Πρόκειται για την δεκαπεντάχρονη Λίνα Καράμπελα από τον ΑΟΦ Πορφύρα, ένα κορίτσι με ταλέντο και παρουσίες σε αρκετά final-4 παγκορασίδων, στην δύσκολη και απαιτητική αυτή θέση !!

Με την Λίνα ο Εθνικός πιστός στις αρχές του, έκλεισε την " τριάδα " των πασαδόρων του με τρόπο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς τις ηλικίες και το ταλέντο των τριών κοριτσιών που παίζουν τη δύσκολη αυτή θέση ( Σταμπολίου 2003, Καλογεροπούλου 2001, Καράμπελα 2004), πιστεύοντας ότι αυτά τα τρία κορίτσια με την ανάλογη δουλειά θα πρωταγωνιστήσουν για πολλά χρόνια με τα χρώματα της ομάδας μας !!

" Ήθελα πολύ από πέρσι το καλοκαίρι να έρθω στην ομάδα του Εθνικού αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ" ήταν τα πρώτα λόγια της Λίνας και συνέχισε λέγοντας ότι είναι έτοιμη να δουλέψει πολύ και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη νέα της ομάδα.

Τέλος ευχαρίστησε την διοίκηση του Πορφύρα και την ομάδα για τα χρόνια που πέρασε μαζί τους, και κάλεσε τον κόσμο του Εθνικού Πειραιά να είναι κοντά στην ομάδα και στις επιτυχίες που δεν θ' αργήσουν να έρθουν !!!