Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ellen Amaral στον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Βραζιλιάνας ακραίας Ellen Amaral και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ellen Amaral, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 28χρονη Βραζιλιάνα αθλήτρια ύψους 178εκ αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ellen Amaral στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Ellen Amaral μας συστήνεται στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γεια σας, είμαι Ellen, είμαι η νέα αθλήτρια της ομάδας της Νάξου, είμαι 28 ετών και είμαι Βραζιλιάνα, έζησα στην Ελβετία τις δύο τελευταίες σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενη για τον ερχομό μου στην Ελλάδα και στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ευχαριστώ τους υπεύθυνους του Πανναξιακού και τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου δίνεται να μπορέσω να συμμετάσχω στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου και στην οικογένεια του Πανναξιακού. Είναι μεγάλη μου χαρά να αγωνιστώ στον Πανναξιακό και θα προσπαθήσω να ενισχύσω την νέα μου ομάδα δίνοντας το 100% της ενέργειά μου. Παρακολούθησα την πορεία του Πανναξιακού τα τελευταία χρόνια από πληροφορίες που βρήκα στο διαδίκτυο και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτήν την ομάδα. Ο Πανναξιακός είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και ελπίζω να συνεισφέρω και εγώ ώστε ο σύλλογος να κατακτήσει όλους τους στόχους που θα τεθούν για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και στον Πανναξιακό, και να γνωρίσω τις ομορφιές του Αιγαίου στο νησί της Νάξου».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.