Επέστρεψε επίσημα ο Tζούριτς στην Tρεντίνο

Την επιστροφή του Mίταρ Tζούριτς ανακοίνωσε σήμερα η Τρεντίνο.

Ο Τζούριτς έφυγε από την ομάδα του Τρέντο με δύο παγκόσμια κύπελλα, δύο πρωταθλήματα, ένα ιταλικό σούπερ καπ και δύο ιταλικά κύπελλα σε 133 αγώνες ενώ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστή της ομάδας. Από το 2011 έως το 2012 έπαιξε σαν κεντρικός, ενώ πήγε για ένα χρόνο στην Τουρκία και στην Κορέα με ένα τεράστιο συμβόλαιο που οι τότε φήμες έλεγαν πως έφτασε το αστρονομικό ποσό του 1.000.000 ευρώ, για να γυρίσει στο τέλος εκείνης της σεζόν ξανά την Τρεντίνο για τα πλέι οφ.

Ο Έλληνας διεθνής θα επιστρέψει στην Τρεντίνο πάλι με το νούμερο 12 στη φανέλα κι έρχεται να αντικαταστήσει τον Nelli που έφυγε από την ομάδα και στο πρόσωπο του η ιταλική ομάδα βρήκε αυτόν που χρειαζότανε δεδομένου ότι πάντα εκτμούσε τις ικανότητες του Μίταρ και το χαρακτήρα του κι είναι μία μεγάλη ευκαιρία και για τους δύο να επανενωθούν και να δείξουν πόσο σπουδαία πράγματα μπορούν να πετύχουν.

Ο Μίταρ είπε για την επιστροφή του : Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας για ακόμα μία φορά. Περιμένω με ανυπομονησία να επιστρέψω και να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου και τους πιστούς οπαδούς μας για να πετύχουμε μεγάλα αποτελέσματα μαζί όπως κάναμε τόσες φορές στο παρελθόν.

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής μας παίκτης έχει παντρευτεί την Ιταλίδα άσο του βόλεϊ, Μαρτίνα Γκουίτζι που αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε με τα χρώματα του Αίαντα Ευόσμου και αυτή τη στιγμή περιμένουν το πρώτο του παιδί.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ