Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ζέτα Καραμούντζου

Tο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ερυθρού Αστέρα, ανακοινώνει με χαρά άλλη μία μεταγραφή.

Την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Καραμούντζου Ζέτα, η οποία αγωνίζεται στην θέση της ακραίας.

Η εμπειρία της και η αγωνιστικότητά της, θα βοηθήσει την νέα αγωνιστική χρονιά την ομάδα μας, στην επίτευξη των στόχων της.

Ζέτα σε καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

 

Δήλωση Καραμούντζου

« Τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, μία νεανική ομάδα, ενός νεοσύστατου σωματείου, που έδειξε ότι έχει πολύ καλές υποδομές φτάνοντας έως τους τελικούς του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών την χρονιά 2018-19. Για την νέα σεζόν έχω προσωπικούς στόχους βελτίωσης αλλά ταυτόχρονα θέλω να βοηθήσω τα νεότερα κορίτσια του Ερυθρού Αστέρα και μαζί θα προσπαθήσουμε για μία καλή πορεία στο Πρωτάθλημα και γιατί όχι και για αυτή την πολυπόθητη άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.»

 

Λίγα λόγια για την Ζέτα Καραμούντζου

 

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην ηλικία των 8 ετών και από τότε μέχρι και τα 18 έπαιζε στην ομάδα τους Άργους (Γυμναστικός Σύλλογος Άργους-Γ.Σ.Α.). Μεταγράφηκε στην ομάδα της ΕΑΠ τις χρονιές 2012-2016 και 2018-2019 στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Τις δύο αγωνιστικές χρονιές 2016-17 και 2017-18 αγωνίστηκε και πάλι με την παλιά της ομάδα (Γ.Σ.Α.). Είναι 26 ετών, απόφοιτη του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει μεταπτυχιακό του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ παράλληλα τον τελευταίο διάστημα εργάζεται ως Μηχανολόγος Μηχανικός σε τεχνική εταιρεία στην Πάτρα.

Δελτίο τύπυ: Ερυθρός Αστέρας