Η Στέλλα Ιωάννου στον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Στέλλας Ιωάννου και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Στέλλα Ιωάννου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 23χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 175εκ αγωνίζεται ως πασαδόρος και θα συμβάλλει στην καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Στέλλα Ιωάννου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Στέλλα Ιωάννου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Πανναξιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Απόστολο Οικονόμου, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ποτικιάν και όλο το διοικητικό συμβούλιο που με επέλεξαν να γίνω μέλος της οικογένειας του Πανναξιακού. Υπόσχομαι να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

πηγή: paon.gr