Ο Ηρακλής Κηφισιάς στο Sport24 Radio 103,3 ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς, Βασίλης Πανάγος και οι δύο νέες βολεϊμπολίστριες Πωλίνα Τριγωνίδου και Χαριάνθη Μανίκα, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τον Μηνά Τσαμόπουλο. 

Στην χθεσινή (17/7) εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» ανακοινώθηκε η συμφωνία του Ηρακλή Κηφισιάς με τις δύο ταλαντούχες αθλήτριες Πωλίνα Τριγωνίδου και Χαριάνθη Μανίκα.

Η νεαρή και ταλαντούχα κεντρικός Χαριάνθη Μανίκα, που ανήκει στην Άρτεμις Κορυδαλλού θα είναι ο πύργος της ομάδας της Κηφισιάς για τη νέα χρονιά. Η Χαριάνθη επέλεξε την ομάδα της Κηφισιάς καθώς θέλει συνέχεια να δουλεύει και να βελτιώνεται ως αθλήτρια και στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 πιστεύει ότι θα βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Νέο αγωνιστικό  ξεκίνημα και για την Θεσσαλονικια Πωλίνα Τριγωνίδου. Μετά από μια χρονιά στον Πανιώνιο η Πωλίνα Τριγωνίδου δίνει τα χέρια και συμφωνεί με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς. Από το πρωτάθλημα της Pre league, την φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στην Α2 με την ομάδα της Κηφισιας. Η Πωλίνα Τριγωνιδου έχει δείξει πόσο μαχήτρια είναι τόσα χρόνια  μέσα στο γήπεδα καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και την Αθήνας.
 

Όνομα: Πωλίνα Τριγωνίδου

Ημερ. Γέν.: 10.12.1992

Ύψος: 1,68 cm

Θέση: Λίμπερο
 

Όνομα: Χαριάνθη Μανίκα

Ημερ. Γέν.: 06.03.1998

Ύψος: 1,88 cm

Θέση: Κεντρική