Η Ελένη Τόλλιου από τα Τρίκαλα στη Νάξο

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Ελένης Τόλλιου και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ελένη Τόλλιου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 21χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ελένη Τόλλιου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Ελένη Τόλλιου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, το ΔΣ και τον προπονητή κ. Οικονόμου για την τιμή που μου κάνουν να αποτελέσω για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, μέλος της οικογένειας του Πανναξιακού ΑΟΝ.
Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με την βοήθεια των συναθλητριών μου να κάνουμε πράξη τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και να προσφέρουμε στους φίλους του volley στη Νάξο υπέροχες αθλητικές στιγμές.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ασκληπιού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Τατσιόπουλο Βασίλη για την παραχώρησή μου στην ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ ».