Ανανέωσε ο Pavlisevic τη συνεργασία του με τον Φοίνικα Σύρου

Η διοίκηση του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ξεκινώντας τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο και γνώριμο Σέρβο τεχνικό Ratco Pavlisevic.

O Ratko Pavlisevic, υπήρξε προπονητής της ομάδας μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, όπου η ομάδα μας είχε κατακτήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος και είχε συμμετοχή στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας, εν συνεχεία μετά από μία επιτυχημένη πορεία στις Ευρωπαϊκές σάλες επέστρεψε στον ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ για την περίοδο 2018-2019 όπου με την πολύτιμη συμβολή του, η ομάδα κατέκτησε και πάλι την 3η θέση του Πρωταθλήματος, την 2η Θέση στο League Cup “Νίκος Σαμαράς” και συμμετείχε στο final Four κυπέλλου Ελλάδας.

Με τις εξειδικευμένες γνώσεις του θα προχωρήσουμε στο σχεδιασμό μιας ανταγωνιστικής ομάδας με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, τιμώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χορηγούς μας και τους φιλάθλους μας.

Παράλληλα , με την συνδρομή παλαιών και νέων χορηγών , έχει ήδη ξεκινήσει η σταδιακή αποπληρωμή των υποχρεώσεων της ομάδας ενώ η διοίκηση προχωράει άμεσα και τις διαδικασίες αδειοδότησης για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.