Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενισχύεται ο ΟΠΕ Χαλκίδας

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στην οποία έγινε ο απολογισμός μιας πολύ επιτυχημένης, για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου χρονιάς (με κορυφαία διάκριση την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική) αλλά και με ανανεωμένο και ισχυρό νεοεκλεγέν Δ.Σ., ο Όμιλος Πετοσφαίρισης Χαλκίδας (Ο.ΠΕ.Χ.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μεταγραφές – προσθήκες, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν σε μεγάλο βαθμό τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα η ανδρική μας ομάδα (Β’ Εθνική ΕΣΠΑΑΑ) ενισχύθηκε με τους:

 Παναγιώτη Ρουμελιώτη 42 ετών / 2.02 μ., Κεντρικός – Διαγώνιος, με πολυετή καριέρα σε : ΕΑ Πατρών, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναχαϊκή, Κόρινθο, Παμβοχαϊκό.

 Παναγιώτη Φραγκιαδάκη 24 ετών / 1.81μ., Λίμπερο, έπαιξε σε: Α.ΓΕ.Χ. (μετέπειτα Ο.ΠΕ.Χ.), και κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου, στον Ερμή Λατσιών και το ΑΠΟΕΛ. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ηρακλή Χαλκίδας.
 Κώστα Σκούφα Κεντρικός με μεγάλη εμπειρία ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Κρήτης και αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Η γυναικεία μας ομάδα (Τοπική Κατηγορία 2 ΕΣΠΑΑΑ) ενισχύθηκε με τις:

 Ειρήνη Καραντώνια 22 ετών, Λίμπερο, η οποία επέστρεψε στην ομάδα που την ανέδειξε μετά από ένα πέρασμα στον Ηρακλή Χαλκίδας και τον ΠΑΟ Κουκακίου.

 Ελένη Δέδε 16 ετών, Πασαδόρος, η οποία αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Χαλκίδας.

 Μελίνα Χριστοδούλου και Ντοβιάνα Μάρκου Ακραία και Κεντρική αντίστοιχα, 16 ετών, οι οποίες αποτελούν ανακαλύψεις του τμήματος scouting του συλλόγου και προέρχονται από την Ερέτρια.

Καλωσορίζουμε όλους τους νέους αθλητές στο σύλλογό μας και τους ευχόμαστε να έχουν μία καλή, αποδοτική και κυρίως μακριά από τραυματισμούς αγωνιστική χρονιά.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.