Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπατατζίμ: "Ήταν μία εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω να αγωνιστώ στον ΑΟΠ Κηφισιάς."

Με τη φράση «Είμαι χαρούμενος που  θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς, αισθάνομαι δεύτερο σπίτι μου την Ελλάδα» ο Έρικ Μπατατζίμ σηματοδότησε την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς για την περίοδο 2019-20.


Ο Βραζιλιάνος ακραίος ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα χρώματα του Παμβοχαϊκού και του Παναθηναϊκού, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς τόνισε:

«Ήταν μία εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω να αγωνιστώ στον ΑΟΠ Κηφισιάς. Γνωρίζω την ομάδα καλά, καθώς την έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές ως αντίπαλος. Μάλιστα στο παρελθόν είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παίξω με τη φανέλα της, αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή. Η Κηφισιά αρκετά χρόνια πρωταγωνιστεί στην Volley League παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Ο νέος παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς στη συνέχεια πρόσθεσε: « Αγαπώ την Ελλάδα και την αισθάνομαι σαν δεύτερο σπίτι μου. Με τους συμπατριώτες μου, οι Έλληνες έχουν πολλά κοινά στοιχεία, τόσο στον χαρακτήρα όσο και στη νοοτροπία».

Μιλώντας για τους στόχους ενόψει της νέας περιόδου ο Έρικ Μπατατζίμ επισήμανε:

«Ξέρω τη φιλοσοφία του Νίκου Ζαλμά και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι δημιουργούμε μία καλή ομάδα η οποία έχει έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

 Από το Γραφείο Τύπου ΑΟΠ Κηφισιάς

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.