Ο Βασίλης Μανθάτης αναλαμβάνει την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών της Νίκης Αμαρουσίου

Το Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βασίλη Μανθάτη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών και θα την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2024/25.

Ο Βασίλης Μανθάτης μοίρασε τη φετινή σεζόν ανάμεσα στην Ένωση Ιλίου και τον Εθνικό Πειραιώς.

Ο νέος τεχνικός της Νίκης έχει διατελέσει α’ προπονητής στο Μαρκόπουλο (Volleyleague), τον Ηρακλή Κηφισιάς (Preleague), τον Δ.Α.Σ.Ω. (Α2 Γυναικών), τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Α2 Γυναικών) και το Πειραματικό (Β΄Εθνική Γυναικών Ε.ΠΕ.Σ.Θ.).

Επίσης έχει συνεργαστεί ως προπονητής με τις ομάδες Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου (Α1 Ανδρών Volleyleague), Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Α1 Ανδρών Volleyleague), Μ.Ε.Ν.Τ Θεσσαλονίκης (Α1 Ανδρών Volleyleague).

Ο κόουτς Μανθάτης έχει εργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών σε ομάδες όπως το Μαρκόπουλο, ο Ηρακλής Κηφισιάς, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ενώ το 2017 ήταν μέλος στο τιμ της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων που συμμετείχε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Αρνεμ της Ολλανδίας ως βοηθός προπονητής και στατιστικολόγος

Πέρσι βρέθηκε στο τιμ των Γυναικών της Κυπελλούχου ΑΕΚ στην Volleyleague ως στατιστικολόγος και ως α’ προπονητής στους Ίωνες (Β΄Εθνική Γυναικών).

Η Νίκη Αμαρουσίου καλωσορίζει τον Βασίλη Μανθάτη στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του!