Ομάδα σύνταξης

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης στο τουρνουά μίνι Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μίνι Βόλεϊ Αγοριών - Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α. Μαγνησίας,

  • Κατηγορία ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνα Κ18 κατέκτησε πανάξια το Πρωτάθλημα κοριτσιών

Ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνα είναι η ομάδα που κατέκτησε πανάξια το Πρωτάθλημα Κ18 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 2023-2024 της Ένωσης, μετά την επικράτησή του επί της Νίκης Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ, σε έναν υπέροχο τελικό, με πολλές ωραίες φάσεις, εναλλαγές και συγκινήσεις.

  • Κατηγορία ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ο Ολυμπιακός "πυροβόλησε" από το σερβίς τον Παναθηναϊκό κι έκανε το 2-0

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στο εφετινό πρωτάθλημα της Volley League είναι ο Ολυμπιακός μετά τη νέα εντυπωσιακή νίκη που σημείωσε επί του Παναθηναϊκού.
  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE

Ο Βασίλης Μανθάτης αναλαμβάνει την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών της Νίκης Αμαρουσίου

Το Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βασίλη Μανθάτη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών και θα την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2024/25.

Ο Πήγασος κέρδισε τον Άθλο και πάει Βαλκανικό

Ο Πήγασος Πολίχνης νίκησε με 3-2 σετ τον Άθλο στην Ορεστιάδα και εξασφάλισε την 6η θέση στην τελική κατάταξη της Volley League και μαζί τη συμμετοχή στο Βαλκανικό Κύπελλο που υπό προϋποθέσεις δίνει πρόκριση στο Τσάλεντζ Καπ.

  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE